Innowacyjne praktyki w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego, organizacja rynków zbytu oraz agroturystyka na Podlasiu wzorem innowacji Opublikowano: 09 wrzesień 2021 Ewelina Mularczyk-Sienkowska Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Innowacyjne praktyki w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego, organizacja rynków zbytu...
Wyjazd studyjny pt. „Innowacyjna technologia produkcja wina – Gruzja kolebką światowego winiarstwa” Opublikowano: 07 wrzesień 2021 Ewelina Mularczyk-Sienkowska Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Wyjazd studyjny pt. „Innowacyjna technologia produkcja wina – Gruzja kolebką światowego winiarstwa”
Relacja z wyjazdu studyjnego do Doliny Zielawy 5-9 lipca 2021 r. Opublikowano: 09 sierpień 2021 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Relacja z wyjazdu studyjnego do Doliny Zielawy 5-9 lipca 2021 r.
IV Konferencja hodowców bydła mięsnego Opublikowano: 03 sierpień 2021 Ewelina Mularczyk-Sienkowska Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: IV Konferencja hodowców bydła mięsnego
Relacja z wyjazdu studyjnego "Zwierzęta użytkowe - kierunek chowu i hodowli na przykładzie polskich doświadczeń" 28.06-01.07.2021 r. Opublikowano: 15 lipiec 2021 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Relacja z wyjazdu studyjnego "Zwierzęta użytkowe - kierunek chowu i hodowli na przykładzie...
DEBATA W GRONIE PRAKTYKÓW I INSTYTUCJI WSPIERAJĄCYCH CHÓW I HODOWLĘ BYDŁA MIĘSNEGO - WYZWANIA I SZANSE W WOJEWÓDZTWIE LUBUSKIM Opublikowano: 15 lipiec 2021 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: DEBATA W GRONIE PRAKTYKÓW I INSTYTUCJI WSPIERAJĄCYCH CHÓW I HODOWLĘ BYDŁA MIĘSNEGO - WYZWANIA I...
Dni Pola 2021 - relacja Opublikowano: 30 czerwiec 2021 Ewelina Mularczyk-Sienkowska Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Dni Pola 2021 - relacja